01.
WandLampen

Onze bijpassende stalampen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zoals de New Orleans en Amsterdam uitvoering.

02.
Kroonluchters

De kroonluchters worden opgebouwd met Swarovski kristallen en kunnen geheel naar wens aangepast worden, Wij adviseren u hierin graag.

03.
Plaffon-Nières

Afhankelijk van het model is bijvoorbeeld de gehele band van de plaffonnière ingelegd met de schitterende Swarovski kristallen.

04.
StaLampen

De bijpassende stalampen zijn ook verkrijgbaar is verschillende modellen, zoals de New Orleans en Amsterdam uitvoering.

We zien u graag in onze showroom!Of in onze webshop voor de collectie en prijzen

Bij Crystal Creations kunt u terecht voor allerlei soorten lampen met Swarovski kristallen. Iedere kroonluchter kan naar wens worden opgebouwd met kristallen uit het gehele assortiment van de firma Swarovski. Wij voeren het gehele Swarovski assortiment, inclusief alle gekleurde kristallen uit het Spectra assortiment. Uiteraard zijn alle lampen voorzien van de bijbehorende Swarovski labels en zijn onze garanties van toepassing op alle lampen. Zo krijgt u bijvoorbeeld 5 jaar garantie op fabricafouten van de frames en op het Swarovski kristal zelf. Ook bieden wij losse lampkristallen en clips aan, in klein- en grootverpakkingen.

Bent u op zoek naar een mooie kroonluchter, een plaffonnière of een bijpassende wand- of stalamp, dan adviseren wij u om langs te komen in onze showroom. In onze showroom hangen veel modellen. Van iedere serie hebben wij de kronen op voorraad, met een diameter van 30cm, 40cm en 50cm (soms ook 60cm, 80cm en 100cm). Grotere diameters kunnen naar wens gerealiseerd worden.

Helaas zijn onze lampen niet te bestellen via onze webshop, om grote teleurstelling door bijvoorbeeld schade door transport te voorkomen. In de showroom kunnen wij goed afstemmen hoe u uw lamp wilt laten opbouwen. In onze webshop Crystal Creations wordt de collectie (met de bijbehorende prijzen) echter wel getoond.

 

Ons assortiment bestaat o.a. uit:

Plaffonnières

Kroonluchters

Wandlampen

Stalampen